Bli medlem

Vad innebär ett medlemskap?

Att vara medlem i Matmaffian innebär många intressanta möten med människor som både förnyar och bevarar svenska mattraditioner. Våra medlemmars gedigna matkunskaper berikar oss på olika sätt kontinuerligt med insikter och kunskaper om en omvärld som idag ser annorlunda ut jämfört med den för bara några årtionden tillbaka. Vi är idag 150 medlemmar som utgör en gedigen kunskapsbas inom de flesta matkulturella områdena. Från norr till söder.

Genom en rad intressanta gästföreläsare och återkommande studiebesök på intressanta företag och arbetsplatser stärker du som medlem i Matmaffian din egen kunskapsbas, du ges möjlighet att delta i lärorika resor till intressanta kulinariska resmål- både i när och fjärran, du får möjlighet att besöka nya stjärnskott på restaurangsidan. Vi bevakar trender och forskning inom matvärlden etc.

Blir du intresserad? Då är du som yrkesmässigt informerar om mat/och eller dryck i text eller bild, eller på annat sätt är engagerad inom detta område varmt välkommen att ansöka om medlemskap i Matmaffian.

Medlemskapet beviljas av styrelsen och avgiften är 300 kr/år.

Ladda gärna ner och fyll i: Ansökan inträde Matmaffian

Har du frågor och vill ansöka om medlemskap kan du även kontakta ordförande Cecilia Öster på E-post.